Praktik event & kommunikation

En praktikplats hos oss innebär att du får vara en del av ett litet team med ett stort engagemang. Du får ta del av varierande arbetsuppgifter inom både event, kommunikation och insamling. 

 

 

 

OM PRAKTIKEN

Under den här perioden kommer en stor del av praktiken att innebära att planera och vara med och genomföra vårt stora årliga event, Zelmerlöw & Björkman Invitational. Vi tror att du är strukturerad, noggrann, gillar att skriva kortare texter, är kommunikativ och social och tycker om att planera och genomföra event. Under praktiken blir du en del i vårt auktionsteam som ansvarar för att förbereda auktionen som är en av de viktigaste delarna under galan.

 

 

 

Tillsammans med auktionsteamet kommer du att ha kontakt med givare som skänker auktionsobjekt, skriva texter om varje objekt, göra viss bildhantering, planera genomförandet av auktionen och bistå vår auktionsansvariga med att administrera auktionen under själva galakvällen.

 

 

 

Eftersom vi är en liten stiftelse hjälps vi åt där det behövs, därför ser vi gärna att du inte är rädd för att hugga i och har viljan att skapa ett fantastiskt event tillsammans.

 

 

 

ÖVRIG INFORMATION

Praktiken sträcker sig över hösten 2024. Vi ser gärna att du som söker går en CSN-berättigad utbildning eftersom praktiken är obetald. Vi har ett litet kontor i Stockholm men gillar att jobba flexibelt så vissa dagar är vi på kontoret, andra är vi ute på externa möten eller arbetar på distans. Det krävs däremot att du när det närmar sig galan kan spendera mer tid i Stockholm och att du den 12 november 2024 kan vara med hela dagen och kvällen. 

 

 

 

ANSÖKAN

Urvalet sker löpande, vilket innebär att vi inte har någon sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du söker praktiken snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Omfattning

Heltid

Placering

Stockholm

Startdatum

Augusti 2024

Skicka in din ansökan via mail

vera.krona@zbfoundation.se