Bli partner

Som partner till Zelmerlöw & Björkman Foundation är ni med och gör en livsavgörande insats för barn och unga som lever i utsatthet i Kenya.

Två elever håller om varandra

Foto: Frida Ström

Tillsammans kan vi göra mer för fler

 

Vi vet att utbildning är vägen ut ur fattigdom och utsatthet. Därför arbetar vi för att göra utbildning tillgängligt för fler. Tillsammans med lokala myndigheter identifierar vi ungdomar som lever i extrem utsatthet i Kenya. Vi erbjuder dem gymnasieutbildning, boende på internat, tillgång till vård och vidareutbildning i form av universitetsstipendium eller yrkesutbildning som leder till arbete.

 

Tillsammans med våra partners och givare gör vi detta möjligt. Men för att lyckas krävs det en stark inneboende kraft hos ungdomarna, de är dem själva som skapar förändringen – vi ger dem bara förutsättningarna för att lyckas.

Så kan ditt företag engagera sig

Genom att bli partner till Zelmerlöw & Björkman Foundation investerar ditt företag i framtiden: ungdomarna – de som ska leda, utveckla och ta hand om vår värld. Hör av dig till oss om ditt företag är intresserade av att samarbeta.

Det här får ni

Filmhälsning & bilder

Filmhälsning & bilder

Vi vet att närhet till vår verksamhet och programmet ni stöttar är viktigt för era medarbetares engagemang, därför får ni fint kommunikationsmaterial att dela.

Återkoppling & rapporter

Återkoppling & rapporter

Tät dialog och transparens kring hur ert stöd används utlovas, bland annat genom vår återrapportering från Kenswed.

Besöka Kenswed på plats & digitalt

Besöka Kenswed på plats & digitalt

Vi tar gärna med dig och dina kollegor på en digital resa till Kenya. Det finns även möjlighet att besöka Kenswed till självkostnadspris.

Kontakta oss

Vi skräddarsyr ert engagemang efter era behov och ger er ett ovärderligt partnerskap. Ni väljer själva om ni vill stötta en gymnasieklass, en utbildning på yrkesskolan, bidra med stipendium till högre studier eller rikta ert stöd dit behovet är som störst.

 

 

Lisa Stenport

E-post: lisa.stenport@zbfoundation.se

Telefon: 070-796 93 13

Läs mer om vårt arbete