Stöd oss och din gåva omvandlas till utbildning, hälsa och trygghet!

Ge en gåva

ZBF följer med hela vägen! 

När du ger en gåva till Zelmerlöw & Björkman Foundation omvandlas din gåva till utbildning, hälsa, trygghet och kreativitet. Alla gåvor, stora som små, gör stor skillnad för vårt arbete och vi kan tillsammans följa med ungdomarna hela vägen från fattigdom och utanförskap till utbildning, arbete och försörjning.

Du har flera olika betalsätt att välja på nedan. Välj det som passar dig bäst oavsett om du vill ge en engångsgåva eller bli månadsgivare. Vill du ha ett gåvobevis att ge bort som en present till någons födelsedag, till ett bröllop, eller vid annan högtid kan du maila oss på info@zbfoundation.se. En present som verkligen gör skillnad!

Zelmerlöw & Björkman Foundation innehar 90-konto och kontrolleras därför av Svensk Insamlingskontroll.

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i ZBF Policy för GDPR.

TACK för att du vill göra skillnad tillsammans med oss!

Ge en gåva från utlandet

Bankuppgifter (vid gåvor från utlandet)

Name of account: Insamlingsstiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation

IBAN: SE10 6000 0000 0007 4546 7768

BIC: HANDSESS

Bank Adress: Svenska Handelsbanken, SE-106 70  Stockholm

Bli Månadsgivare

Som månadsgivare blir du en av våra hjältar som är med oss dygnet runt, året om. Det är du som ser till att eleverna får mat under skoldagen, att det finns lärare, klassrum och utrustning på våra skolor. Du ser till att de elever som har det allra värst kan få en egen säng att sova i och att det finns rent vatten på skolorna. Vi kämpar varje dag för att utsatta barn och ungdomar ska få det bättre och genom ditt kontinuerliga stöd möjliggör du att vi kan planera våra projekt mer långsiktigt. Du är med hela vägen och skapar en trygghet att vi finns där idag men även imorgon. Det är ett ovärderligt engagemang.

Bli en av våra hjältar redan idag genom att fylla i dina uppgifter och välja betalningssätt i ovan betallösning!

Du väljer själv hur mycket du vill bidra med, det finns ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta eller förändra ditt månadsgivande genom att skicka ett mail till info@zbfoundation.se

TACK för att du vill vara vår hjälte!

Våra armband

Var med och stöd oss med en gåva. För 300 kr får du ett ZBF-armband som tack för din gåva vilket motsvarar mat för en hel skoldag för 110 elever. Om du ger en gåva på minst 315 kr (inkl 15 kr porto) ser vi till att omvandla dessa pengar till mat i magen för våra skolelever på Kenswed Academy, så att de har möjlighet att klara sin skolgång.

Armbanden finns i brun, natur, svart, grå, militärgrön, vinröd och mörkblå i längderna 18, 20, 22. Finns även i färgen orange i storlek 20 och 22 och en begränsad upplaga med smalare armband i svart, militärgrön och mörkblå i längd 18. Först till kvarn.

Kom ihåg att ange din adress, storlek och färg när du ger din gåva genom något av alternativen ovan, antingen i meddelandefältet (Swish och Bankgiro) eller i ett mejl till info@zbfoundation.se 

Roligt att du också vill bära ett av våra fina armband!

Starta en insamling

Ett enkelt och roligt sätt att bidra till ZBF är att starta en egen insamling. Kanske vill du engagera dina vänner lite extra, samla in pengar i samband med ett äventyr, en högtidsdag, när du fyller år eller ska gifta dig?

På Facebook går det att starta egna insamlingar där du väljer ZBF som ändamålsorganisation: https://www.facebook.com/fund/zbfoundation/

Även Target Aid har en plattform där du lätt kan skapa eller sprida insamlingar till våra olika projekt: https://www.targetaid.com/group/zelmerlow-bjorkman-foundation

TACK för att du vill starta en insamling till oss!

Skänk en aktiegåva till Zelmerlöw & Björkman Foundation!

Var med och förändra liv för utsatta ungdomar i Afrika genom att ge bort din aktieutdelning. När du som privatperson eller ägare i fåmansbolag ger bort dina aktieutdelningar ökar värdet av gåvan med 40 procent, då varken du eller ZBF betalar vinstskatt. Du behöver alltså inte betala kapitalskatt på utdelningen, vilket innebär att din gåvas värde ökar enormt. På så sätt hjälper du fler utsatta ungdomar hela vägen från utanförskap och fattigdom till utbildning, arbete och därmed egen försörjning.

När du ger en gåva till Zelmerlöw & Björkman Foundation omvandlar vi den till utbildning, hälsa och kreativitet. Alla gåvor, stora som små, gör stor skillnad för de ungdomar som nås av våra program.

Vilka kan skänka aktiegåvor till Zelmerlöw & Björkman Foundation? Du kan skänka en aktieutdelning om:
1. Du äger noterade aktier.
2. Du äger ett fåmansbolag.

Så här gör du:
1. Skriv ut blanketten Aktieutdelning Gåvoblankett
2. Fyll i blanketten, gör Zelmerlöw & Björkman Foundation till mottagare (”rättighetshavare”). Bestäm vilken/vilka aktieutdelningar du ska donera och hur mycket.
3. Kontakta din bank eller fondkommissionär och se till att blanketten hanteras senast en vecka före bolagsstämman i det utdelande bolaget.

Är du intresserade av att veta mer?

Fyll i formuläret nedan eller hör av dig till hello@zbfoundation.se eller +46 8 660 40 20.

Integritetspolicy