Pressinbjudan Zelmerlöw & Björkman Invitational

Press är välkommen att närvara när gästerna anländer till insamlingsgalan.

Pressinbjudan Zelmerlöw & Björkman Invitational

Foto: Frida Ström

Publicerad: 16 oktober, 2023

Den 14 november anordnar artisten Måns Zelmerlöw och tennisprofilen Jonas Björkman den årliga insamlingsgalan Zelmerlöw & Björkman Invitational. Insamlade medel går till utbildning för barn och unga i Kenya.  

 

Under 10 år har duon tillsammans byggt upp och drivit stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation. Stiftelsen verkar främst i ett av Kenyas fattigaste områden för att göra utbildning tillgängligt för fler barn och unga. 

 

Under åren har stiftelsen bland annat stöttat uppbyggnaden av Kenswed Organisation som idag består av ett gymnasium med nästan 400 elever, en yrkesskola, ett internat, ett sjukhus och nu senast en tandläkarklinik. 

 

Inget av detta hade varit möjligt utan det fantastiska stöd som stiftelsen har fått av givare, företag, partners och volontärer. Syftet under dagen är att samla in medel för att göra utbildning tillgängligt för ännu fler barn och unga som lever i fattigdom. Detta görs under en ProAm tennisturnering följt av en stjärnspäckad galamiddag på kvällen. Flera kända svenska artister kommer att stå på scenen och politiker, sportprofiler och kända namn från konstvärlden kommer att ta plats på röda mattan. 

 

Datum: den 14 november 2023
Plats: Hamburger Börs
Tid: press är välkomna från kl. 17:30, gästerna anländer mellan kl. 18.00 och 19.00 

 

Meddela pressansvarig om du kommer att närvara.
jenny.norelius@zbfoundation.se

Fler artiklar