Vi har gjort skillnad i 10 år

I vår senaste Effektrapport blir det ännu tydligare hur betydelsefullt ditt stöd är för eleverna, deras framtid och människorna i deras omgivning.

Vi har gjort skillnad i 10 år

Foto: Frida Ström

Publicerad: 17 oktober, 2023

Tillsammans förändrar vi liv

 

Årets effektrapport visar än en gång att vi, tillsammans med dig, gör stor skillnad för barn och unga som lever i utsatthet i Kenya.

 

Vår metod bidrar till en långsiktig förändring då vi, utöver att tillhandahålla en utbildning som ska leda hela vägen till försörjning, även arbetar med ett rättighetsbaserat fokus genom att förändra ungdomars tankesätt och stärka deras egenmakt.

 

Efter att ha fullföljt en utbildning i våra program är målet att ungdomarna ser sig själva som en stark förändringsaktör som känner till sina rättigheter, gör sig hörda och har påbörjat sin väg ut ur fattigdom. Effektmätningar som gjorts på Kenswed under 2022 har visat på flera goda resultat av det arbete vi tillsammans gör. 

 

Resultaten visar på att Kenswed gör skillnad och skapar förändringsledare som påverkar det socioekonomiska livet för människor både lokalt, nationellt och internationellt.

 

Läs Effektrapporten

100 %

100 %

av Kenswed Academys alumner anser att utbildningen har förändrat deras livsstil.

99 %

99 %

anser att Kenswed har lyckats förändra deras tankesätt till det positiva.

80 %

80 %

svarar att de inte hade gått i skolan om det inte vore för Kenswed.

Fler artiklar