Zelmerlöw & Björkman Invitational 2021

av

Foto: Julia V

”Tack för att ni hjälper oss att hjälpa.” Så sa Jacob Felländer när han presenterade konstverket som han skänkt till auktionen på Zelmerlöw & Björkman Invitational. ”Det är inte alltid lätt att bidra och hjälpa men ni gör det möjligt för oss” fortsatte konstnären. Och det är precis så det är, tillsammans kan vi förverkliga drömmar!  

Zelmerlöw & Björkman Invitational är årets höjdpunkt för alla engagerade i stiftelsen; Jonas & Måns, styrelsen, teamet och volontärerna. Det verkar även vara en höjdpunkt för alla härliga gäster och i år var det extra efterlängtat då vi inte kunde träffas i fjol. Festklädda gäster trängdes i fördrinkssorlet på Hamburger börs innan galan satte igång med underhållning i världsklass! Måns Zelmerlöw och Oscar Zia fick taket att lyfta, både tillsammans och var och en för sig, och när The Mamas tog över scenen var det omöjligt att sitta still. Per Andersson, detta humorgeni! Vare sig han presenterar kvällens dryck eller dammsuger scenen mitt under Måns stämningsfulla julsång får han alla att skratta högt!

Auktion i världsklass och en rafflande padelturnering

En annan av kvällens underhållare av rang är den mästerlige auktionsförrättaren Peder Lamm. Middagar, jaktupplevelser, resor, champagneframställning, privata konserter och tennislektioner med Jonas Björkman. Gästerna viftade ivrigt i luften för att lägga bud och Peder såg till att det blev en rolig och lyckad auktion. Några av gästerna hade även varit med i padelturneringen under dagen, också den fint sponsrad av engagerade partners. God lunch, välfyllda goodiebags och en föreläsning av Gunnar Söderström satte extra guldkant på tillställningen. Vi är så glada för alla kärleksfulla och generösa människor som är med och bidrar på olika vis – det är det som gör att vi kan fortsätta driva och utveckla våra verksamheter i Kenya. 

Så till alla sponsorer, partners, privatpersoner, alla ni som så generöst skänkt objekt till auktionen och produkter under dagen – TACK. Från djupet av våra hjärtan, tackför att ni hjälper fler ungdomar i Kenya att utvecklas och förverkliga sina drömmar genom utbildning. 

Generalsekreterarens tack

”Känner sådan otrolig tacksamhet och kärlek till alla som gjorde årets ZBI till det bästa ever. Tack till världens bästa team, styrelse, gäster, partners, sponsorer, artister och alla andra som kämpar med oss för allas rätt till utbildning”, skriver Magdalena Jennstål dagen efter den lyckade galan.