Walk With Us
– en kväll med Zelmerlöw & Björkman för ungas framtid!

Ge en gåva

Walk With Us- en kväll med Zelmerlöw & Björkman för ungas framtid!

Tillsammans med fantastiska Sabina Ddumba, Dotter, Danny, Linda Pira och Oscar Zia!

Vi har glädjen att presentera en helt unik insamlingskonsert till förmån för ungdomarna i Zelmerlöw & Björkman Foundations program.

Se Walk With Us här!

Alla artister ställer upp helt gratis och kvällen möjliggörs av Hasselbacken så alla pengar som samlas in går till Zelmerlöw & Björkman Foundation. ZBF stärker utsatta ungdomar i delar av Afrika hela vägen från utanförskap och fattigdom till arbete och försörjning. Detta sker primärt genom utbildning och entreprenörskap. Vår vision är en värld där alla barn och unga känner hopp och har möjlighet att utveckla sina talanger och drivkrafter för att påverka sin egen framtid.

Varmt välkommen att göra skillnad tillsammans med oss samtidigt som du får lyssna på några av Sveriges bästa artister!

Extra tack till vår huvudpartner!

Världens största tack till alla fantastiska artister, Hasselbacken, Clean Eating, Eklöw Event, Båge Above&Beyond, Great Story, Grumpy Production, Aftonbladet och våra helt underbara volontärer som gjort denna kväll möjlig!

Bli Månadsgivare

Som månadsgivare blir du en av våra hjältar som är med oss dygnet runt, året om. Det är du som ser till att eleverna får mat under skoldagen, att det finns lärare, klassrum och utrustning på våra skolor. Du ser till att de elever som har det allra värst kan få en egen säng att sova i och att det finns rent vatten på skolorna. Du är med hela vägen och skapar en trygghet att vi finns där idag men även imorgon. Det är ett ovärderligt engagemang.

Bli en av våra hjältar redan idag genom att fylla i dina uppgifter och välja betalningssätt i betallösningen till höger!

Du väljer själv hur mycket du vill bidra med, det finns ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta eller förändra ditt månadsgivande genom att skicka ett mail till info@zbfoundation.se

TACK för att du vill vara vår hjälte!

Ge en gåva

ZBF följer med hela vägen! 

När du ger en gåva till Zelmerlöw & Björkman Foundation omvandlas din gåva till utbildning, hälsa, trygghet och kreativitet. Alla gåvor, stora som små, gör stor skillnad för vårt arbete och vi kan tillsammans följa med ungdomarna hela vägen från fattigdom och utanförskap till utbildning, arbete och försörjning.

Du har flera olika betalsätt att välja på till höger. Välj det som passar dig bäst. Vill du ha ett gåvobevis att ge bort som en present till någons födelsedag, till ett bröllop, eller vid annan högtid kan du maila oss på info@zbfoundation.se. En present som verkligen gör skillnad!

Vi värnar alltid om din personliga integritet när vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer i ZBF Policy för GDPR.

TACK för att du vill göra skillnad tillsammans med oss!

Är du intresserade av att veta mer?

Fyll i formuläret nedan eller hör av dig till hello@zbfoundation.se eller +46 8 660 40 20.


    Integritetspolicy