Bli pro bono-partner

Skicka förfrågan

Foto: Frida Ström

Bidra till Zelmerlöw & Björkman Foundation med er kunskap, tjänst eller expertis


Som pro bono-partner till Zelmerlöw & Björkman Foundation är du och ditt företag med och gör en livsavgörande insats för ungdomar som lever i utsatthet i Kenya.

Så gör vi skillnad tillsammans

Vi vet att utbildning är vägen ut ur fattigdom och utsatthet. Därför arbetar vi för att göra utbildning tillgängligt för fler, speciellt för unga kvinnor. Tillsammans med lokala myndigheter identifierar vi ungdomar som lever i extrem utsatthet i Kenya. Vi erbjuder dem gymnasieutbildning, boende på internat, tillgång till vård och vidareutbildning i form av universitetsstipendium eller yrkesutbildning som leder till arbete.

Tillsammans med våra partners och givare gör vi detta möjligt. Men för att lyckas krävs det en stark inneboende kraft hos de ungdomarna, de är dem själva som skapar förändringen – vi ger dem förutsättningarna för att lyckas. 

Effekten av våra utbildningsprogram är enastående, vi stärker inte bara ungdomarna utan också deras familjer och samhället de lever i. Varje dag arbetar vi aktivt mot flera av de globala målen, inte minst mot mål nr. 4 – god utbildning för alla, för att avskaffa fattigdom.

Vi skräddarsyr ert engagemang efter era behov, och ger er ett ovärderligt partnerskap med kommunikationspaket och kontinuerliga uppdateringar som ni kan dela med era medarbetare och kunder för att skapa engagemang och stolthet.

Tillsammans bryter vi fattigdomsspiraler och investerar i framtiden: ungdomarna – de som ska leda, utveckla och ta hand om vår värld.

Varför ska ditt företag engagera sig i Zelmerlöw & Björkman Foundation? 

  • Vi kämpar för ungdomars rätt till utbildning hela vägen till försörjning.
  • Vi arbetar långsiktigt, holistisk och med flera av FN:s globala mål.
  • Vi följer alla gåvor hela vägen till ändamålet.
  • Vi ger er en unik närhet till de ni stöttar och förståelse för hur ni gör skillnad.
  • Vi engagerar era medarbetare och skräddarsyr ert engagemang.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer under ett förutsättningslöst möte. Hör av dig via formuläret eller direkt till vår generalsekretare Magdalena Jennstål.

Mejl: magdalena.jennstal@zbfoundation.se
Telefon: +46 73- 505 63 24


    Integritetspolicy

    Foto: Frida Ström