Ny grafisk profil och hemsida

av

Ny grafisk profil och hemsida

Under våren har vi lanserat en ny grafisk profil Vi följer med hela vägen framtagen av Open Studio och i samband med En Makalös Auktion lanserade vi även en ny hemsida producerad av Adwisemedia AB. Detta har varit möjligt tack vare våra fantastiska partners och volontärer som gjort detta helt pro bono. Syftet med den nya profilen är att kunna lyfta vårt viktiga arbete i Afrika genom bild och grafik ännu mer. Vi är otrolig tacksamma för allt hårt arbete som vi tillsammans lagt ner och för det fantastiska resultatet! Så glöm inte att titta in på vår nya hemsida och hålla ögonen öppna för allt fint som kommer framöver. Här kan du läsa mer om Open Studio och Adwise Media.

Open Studio

Open Studio är en designstudio i Stockholm som är specialiserade på strategiska och kreativa inriktningar på alla plattformar. De samarbetar med världens största varumärken, institutioner och nystartande företag, och deras team består av designer, arkitekter, strateger, projektledare och digitala producenter.

Deras unika team kompletterar varandra med ett gemensamt intresse för fantastiska idéer, strategier, lysande hantverk, innovationer och hållbarhet. Open Studio skapar design som verktyg för affärsutveckling och strävar efter att bidra till en mer hållbar värld.
Här kan du läsa mer och komma i kontakt med Open Studio.

Adwisemedia AB

Adwisemedia AB är en digital Mediabyrå som har sitt huvudfokus inom att skräddarsy design och webbutveckling. De är specialiserade inom varumärkesstärkande insatser via digitala medier med fokus på Webbutveckling, Design, UI/UX, Digital Marknadsföring med fokus på WordPress – världens största CMS (Content management System) samt design och webbutveckling WooCommerce – (världens snabbaste växande E-handelsplattform). Adwisemedia AB:s vision är att vara en utav världens mest anmärkningsvärda digitala specialistbyrårer. Detta genom deras historia, bakgrund och de anmärkningsvärda varumärken som anlitar Adwisemedia AB. Adwisemedia AB:s team består av specialister som alltid strävar efter att vara lika skickliga på att skapa en fantastisk upplevelse för dig som partner och uppdragsgivare.

Här kan du läsa mer och komma i kontakt med Adwisemedia AB
.