Månadshjälte

Som månadsgivare blir du en av våra hjältar som är med oss dygnet runt, året om och kämpar för att eleverna på våra skolor ska få möjlighet att påverka sin egen framtid. Det är du som ser till att eleverna får mat under skoldagen. Att det finns lärare, klassrum och utrustning på våra skolor. Du ser till att eleverna som har det som allra värst kan få en säng att sova i och att det finns rent vatten på skolorna.

Vi kämpar varje dag för att våra elever ska få det bättre och genom ditt kontinuerliga stöd möjliggör du att vi kan planera våra projekt mer långsiktigt. Du är med och skapar en trygghet att vi finns där idag men även imorgon.

Exempel på vad ditt stöd kan möjliggöra:

250 kr – kostnad per månad för att en elev kan gå på Kenswed inklusive lärare, klassrum, utrustning, vatten och mat.

500 kr – kostnad per månad för att en kvinnlig elev kan gå på Kenswed och få boende på internatet inklusive allt ovan plus boende.

Bli en av våra hjältar redan idag!

Som månadshjälte blir du en del av Zelmerlöw & Björkman Foundation och får kontinuerligt vårt nyhetsbrev, årsrapport över verksamheten, en e-signatur och ett e-diplom som bevis på ditt ovärderliga engagemang.

Du väljer själv hur mycket du vill bidra med, det finns ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta eller förändra ditt månadsgivande genom att skicka ett mail till