Kommunikatör

Uppdragsbeskrivning
Zelmerlöw & Björkman Foundation är i stort behov av en kommunikatör, då vi behöver hjälp med den dagliga driften kring vår kommunikation.

Vi är just nu i en växande process där vi har tagit fram ny kommunikation- och programstrategi, dessutom kommer vi snart få en ny grafisk profil och en ny hemsida. Uppdraget involverar att se till att allt material som produceras har en genomgående röd kommunikationstråd, samt arbete med sociala medier. Tillsammans med vår generalsekreterare tar vi fram en plan över vad som mer exakt kommer ingå i uppdraget och vilka arbetsområden du kommer att ansvara över.

Önskad kompetens
Du som volontär har studerat och/eller jobbat som kommunikatör, gärna med kunskap inom flera områden.
Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.
Du ska ha goda färdigheter i att kommunicera genom olika kanaler.

Personliga egenskaper
Som person får du gärna vara du noggrann, självgående, social, driftig, kreativ och gilla att hitta snygga, enkla och hållbara lösningar som skapar en positiv känsla hos mottagaren.

Uppskattad arbetstid & omfattning
Flexibel arbetstid.
Uppdraget varar så länge det känns kul och meningsfullt. Tiden du behöver lägga kan vi diskutera men minst några timmar i veckan.

Var uppdraget genomförs
Flexibel plats. Kontor finns att sitta på i Stockholm om så önskas.

Kontakta oss

Är du intresserad eller vill du veta mer? Kontakta vår volontärsamordnare Lisa Stenport med info om vem du är, varför du vill praktisera hos oss och vad du kommer att tillföra stiftelsen.

Integritetspolicy