Institutionell Insamlare

Uppdragsbeskrivning
Vi är just nu i en växande process och vi arbetar med att utveckla vår verksamhet i Kenya. Ett av våra fokusområden 2020 är därför att skapa en hållbar och långsiktig insamling genom att söka pengar från fler stiftelser och organisationer. Vi har idag en volontär som jobbar med detta men av anledningen att vi vill växa är ZBF i stort behov av en person till som kan hjälpa oss med att hitta stiftelser som vi kan skriva ansökningar till samt långsiktigt rapportera på de ansökningar som vi har fått beviljade.

Önskad kompetens
Du ska ha goda färdigheter i att skriva säljande, konkreta och informativa texter.
Du ska ha erfarenhet av att skriva ansökningar eller liknade uppdrag.
Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.

Innan volontäruppdragets start kommer du att få en introduktion om Zelmerlöw & Björkman Foundations arbete och värderingar samt information angående uppdragets mål.

Personliga egenskaper
Som person får du gärna vara du noggrann, självgående, driftig, analytisk och kreativ i ditt skrivande.

Uppskattad arbetstid & omsättning
Vi ser gärna att du arbetar med uppdraget minst en gång i veckan. Du har flexibel arbetstid. Uppdraget varar länge det känns kul och meningsfullt.

När och var uppdraget genomförs
Flexibel arbetstid och plats. Kontor finns att sitta på i Stockholm om så önskas.

Kontakta oss

Är du intresserad eller vill du veta mer? Kontakta vår volontärsamordnare Lisa Stenport med info om vem du är, varför du vill praktisera hos oss och vad du kommer att tillföra stiftelsen.

    Integritetspolicy