Stöd oss och din gåva omvandlas till utbildning, hälsa och trygghet!

Foto: Frida Ström

Bli Månadsgivare


Vi vet att utbildning är vägen ut ur fattigdom och utsatthet. Därför arbetar Zelmerlöw & Björkman Foundation outtröttligt för att ungdomar ska få gå i skolan och uppfylla sina framtidsdrömmar. Som månadsgivare är du med oss dygnet runt, året om, i kampen om att alla ungdomar ska ha möjlighet att påverka sin framtid genom utbildning. Genom ditt kontinuerliga stöd gör du det möjligt för att oss att mer långsiktigt planera vårt arbete för att ungdomarna ska få de bästa förutsättningarna för att påverka sin och samhällets framtid. 

När du blir månadsgivare får du kontinuerligt nyhetsbrev och uppdateringar från verksamheten för att kunna följa ditt stöd hela vägen till våra projekt och på så sätt kunna se vilken skillnad det gör för ungdomarna på Kenswed. Som tack för ditt ovärderliga engagemang får du också ett av våra fina armband som skapats av Margaret, en av våra utbildningsstipendiater och tidigare elev på Kenwedsgymnasium. Ett starkt band för livet.

Du väljer själv hur mycket du vill bidra med, det finns ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta eller förändra ditt månadsgivande genom att skicka ett mail till info@zbfoundation.se

Var med och möjliggör framtidsdrömmar som månadsgivare!
Foto: Privat

Är du intresserade av att veta mer?

Fyll i formuläret nedan eller hör av dig till hello@zbfoundation.se eller +46 73- 505 63 24.

    Integritetspolicy

    Foto: Frida Ström