Auktionen avslutad

WALK WITH US
EN AUKTION SOM
MÖJLIGGÖR
FRAMTIDSDRÖMMAR

Drömmar. 
Framtidsdrömmar. 

Vi har alla haft dem, och vi har förhoppningsvis fortfarande fler kvar att uppnå. Nu har du chans att uppfylla en av dina drömmar, genom att buda på våra fantastiska auktionsobjekt.

Zelmerlöw & Björkman Foundation arbetar outtröttligt för att uppfylla ungdomars drömmar om en tryggare framtid. Vår vision är att alla ska ha möjlighet att påverka sin framtid med hjälp av utbildning. Därför går hela den insamlade summan från vårens auktion till vårt arbete för att stärka och stötta unga på deras väg från fattigdom och utsatthet till utbildning, trygghet och självförsörjning.

Nu kan du eller ditt företag buda hem en drömupplevelse! Vad sägs om dans och träning med Tobias Karlsson & Magdalena Forsberg, eller jakt och matlagning med Danyel Couet och Lubbe Garell? Eller varför inte en padelmatch med Jonas Björkman och Marcus Allbäck, eller en unik spelning med Måns Zelmerlöw? Du hittar alla auktionsobjekt här nedanför!

Auktionsobjekt

Auktion avslutad

Träningsevent med Tobias Karlsson & Magdalena Forsberg

Utgångsbud: Auktion avslutad

Dovhjortsjakt & middag med Shots & Pots – Danyel och Lubbe

Aktuellt bud: Auktion avslutad

Padelevent på Ellery Beach House med Marcus Allbäck & Jonas Björkman

Aktuellt bud: Auktion avslutad

Akustisk spelning med Måns Zelmerlöw

Aktuellt bud: Auktion avslutad

Ge en gåva som uppfyller framtidsdrömmar

Ge en gåva här

Bli månadsgivare och stärk unga hela vägen till utbildning och arbete

Bli månadsgivare här

TACK!

Tack till alla fantastiska sponsorer, partners, vänner och volontärer som möjliggjort denna auktion. Tack vare er går gåvorna som kommer in på auktionen till att möjliggöra utbildning, hälsa och trygghet för ungdomarna i våra program i Kenya!

Lägg ett bud här!

Lägg ett bud eller ställ en fråga i formuläret nedan. Glöm inte att uppge vilket auktionsobjekt det gäller och ditt bud eller maxbud. Du kan även höra av dig till Marie Båge på marie.bage@zbfoundation.se.

    Integritetspolicy