Auktion till förmån för Zelmerlöw & Björkman Foundation

I årets auktion som anordnas i samband med HMP Invitational finns två fantastiska objekt att buda på till förmån för Zelmerlöw & Björkman Foundation. Genom att buda hem ett objekt är du med och säkerställer att fler barn och unga får möjlighet att gå i skolan, utbilda sig och skapa sig en framtid där de kan försörja sig själva och sin familj.


Spela tennis med Marin Čilić

Spela dubbel & ät lunch med Marin Čilić och Jonas Björkman.

Marin Čilićär Kroatiens främsta tennisspelare genom tiderna och har hittills vunnit 20 ATP titlar, där ibland US Open 2014. Han har varit i final i Wimbledon 2017, final i Australien Open 2018, semifinal 2022 i French Open och varit rankad nummer tre i världen.

Nu har du chansen att möta honom för en match eller clinic på Kungliga Tennishallen i Stockholm i samband med hans Sverigebesök i november. Bjud med din bästa tenniskompis och spela en dubbelmatch tillsammans med Marin Čilić och Jonas Björkman. Både Jonas, som tidigare är världsetta i dubbel, och Marin kommer såklart gå för fullt i matchen som avgörs i tre set. Vill du hellre ta del av Marins bästa tips kan du bjuda med två vänner och så håller marin en clinic för er tre.

Oavsett upplägg kan du även se fram emot en lunch tillsammans med Marin och Jonas i klubbrummet på Kungliga där ni har tid att lära känna varandra bättre.

Genomförande den 13 eller 15 november 2023.

Lyxsemester på Soneva Jani

Buda hem en vecka på fantastiska Soneva Jani i en villa på vattnet där en veckas avkoppling i absolut lyx väntar.

Med 51 över-vatten-villor och åtta ö-villor är det en av världens mest exklusiva resorter med lägsta täthet, med oavbruten havsutsikt i alla riktningar i en glittrande 5,6 kilometer lång privat lagun.

One Bedroom Water Villa har en privat pool omgiven av en stor terrass där du kan sola, njuta av havsutsikten och titta på stjärnorna från bekvämligheten av sovrummets säng under villans skjutbara tak.

Soneva Jani arbetar hand i hand med naturen i de unika och helt sagolika miljöer som Maldiverna kan erbjuda. Med varsam hand förädlas dessa miljöer för att du som gäst skall få uppleva mystiken och kraften i naturen som omger dig. Erfarna och omhändertagande butlers, s k ”barefoot guardians” kommer att hjälpa er att skapa den upplevelse just ni är ute efter. Nyfikenhet och glädjen i att upptäcka får styra och ni kommer att märka att varje ögonblick får betydelse när ni väl satt era bara fötter i sanden på Noonu, din atoll för nu. “No news, no shoes” är nämligen devisen på Soneva Jani.

Gäller för 2 personer i 7 nätter i en One Bedroom Water Villa och underbar frukost.

Res under perioderna:

23 augusti – 30 september 2023

9 oktober – 17 december 2023

15 januari – 2 februari 2024

11 februari – 22 mars 2024

7 april – 2 september 2024