Shots & Pots – Danyel Couet och Lubbe Garell bjuder in till unik dovhjortsjakt och middag

Aktuellt bud: AUKTION AVSLUTAD!

Stjärnkocken Danyel Couet och yrkesjägaren Lubbe Garell har tillsammans den populära YouTube-kanalen ”Shots & Pots” där de reser runt i världen och jagar för att sedan laga mat på det fällda viltet.

Lubbe blev utsedd till årets mediaprofil vid Jaktgalan 2021 och Danyel driver restaurangerna Allegrine och Bar Étable i Stockholm och är aktuell som programledare i Sveriges yngsta mästerkock.

Nu har du möjlighet att få vara med under en heldag som börjar med smygjakt(pyrsch) på dovhjort tillsammans med Danyel och Lubbe på vackra marker i Stockholmsområdet. Efter jakten kommer de hem till dig och lagar middag. Samla ihop dina närmaste vänner eller familj och bjud på en oförglömlig middag där ni både får njuta av fantastisk mat och säkert en och annan jakthistoria.

Ni sätter detaljerna för detta objekt tillsammans med Danyel och Lubbe efter avslutad auktion. Det går även att genomföra middagen digitalt där ni lagar mat från varsina kök om ni hellre vill det. 

I auktionsobjektet ingår:

  • Unik dovhjortsjakt för en person med Shots & Pots
  • Middag för 4 personer (exklusive dryck)

Det här är ett helt unikt objekt så ta chansen att buda hem detta exklusiva objekt samtidigt som du gör gott för andra. Du lägger ditt bud via formuläret nedan.

Lägg ett bud här!

Lägg ett bud eller ställ en fråga i formuläret nedan. Glöm inte att uppge vilket auktionsobjekt det gäller och ditt bud eller maxbud. Du kan även höra av dig till Marie Båge på marie.bage@zbfoundation.se.


    Integritetspolicy