Padelevent på Ellery Beach House med Marcus Allbäck & Jonas Björkman

Aktuellt bud: Auktion avslutad

Längst ut på Elfsviks udde på finner du Stockholms nyaste hideaway, Ellery Beach House. Natur, hav och strand möter padel, pooler, musik och skratt.

Du får möjlighet att bjuda dina närmsta vänner eller dina bästa medarbetare på en fantastisk dag på Ellery Beach House där ni får spela padel och äta lunch tillsammans med Jonas Björkman och tidigare fotbollsproffset Marcus Allbäck. Under lunchen har ni möjlighet att ta del av Jonas och Marcus spännande karriärer under och efter deras elitidrottande. 

Ellerys tredje padelbana står färdig i början på juni vilket då möjliggör deltagande för 10 personer i detta objekt. Oavsett om ni är ett gäng nybörjare som vill testa denna numera folkkära sport, eller om ni är rutinerade spelare som hellre vill spela Americano tillsammans med förbundskaptenen i svenska herrlandslaget i padel, så vill ni inte missa den här chansen!

Efter padeln bjuds det på lunch tillsammans med Jonas och Marcus och sedan får ni ta igen er i Ellerys fantastiska Coco Beach Club med uppvärmda pooler och skönt häng.

I auktionsobjektet ingår

  • 2 timmar padel för 10 personer + Jonas och Marcus på Ellery Beach House
  • Lunch tillsammans med Jonas och Marcus (exklusive dryck)
  • Efterföljande poolhäng i Coco Beach Club

Ta chansen och buda hem en padelupplevelse som är utöver det vanliga! Du lägger ditt bud via formuläret nedan.

* Vill ni förlänga denna vistelse så erbjuder Ellery Beach House boendepaket som kan köpas till för specialpris.

* Bokningen gäller inte i Juli månad 2021 men annars efter överenskommelse.

* Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket kan påverka max antal beroende på när ni väljer att boka upplevelsen.

Lägg ett bud här!

Lägg ett bud eller ställ en fråga i formuläret nedan. Glöm inte att uppge vilket auktionsobjekt det gäller och ditt bud eller maxbud. Du kan även höra av dig till Marie Båge på marie.bage@zbfoundation.se.


    Integritetspolicy